2010. nov. 29.

"Gumicukor" tea

Ezt a pofonegyszerű, saját fejlesztésű, eddig szupertitkos receptet a közelgő ünnepek alkalmából fogadd szeretettel kedves olvasó. Hazaérve a hideg utcáról egy fárasztó nap után nem is eshet jobban más, mint egy jó nagy adag meleg tea, mely feldobja a hangulatot kellemes ízével és illatával, és még a megfázás is nehezebben uralkodik el azon, aki issza.

Hozzávalók 4dl elkészítéséhez (ízlés szerint nyugodtan változtathatóak a mennyiségek):

- 2 db fekete tea filter, (vagy előre főzött szálas fekete tea, ebben az esetben a mézet és a többit ebbe adagoljuk)
- 4 dl forralt, de már hűlésben lévő vízet öntsünk a 2 db teafilterre.
- Keverjünk el benne 5-7 evőkanál mézet, majd 1-2 evőkanál citromlét, de ha igazi citrom levét használjuk, akkor elég kevesebb belőle.
- Ezután 2-3 teáskanál málnaszörppel dobjuk fel a forró teánkat.
- Hagyjuk ázni 3-5 percig, kevergessük, majd vegyünk illatmintát a gőzölgő elegyből és fogyasszuk el kényelmesen.

Kellemes teázást és szép telet kíván a Föld info !



2010. nov. 25.

Üdv a Föld Infó blogon!

Járd körbe bolygónkat a 3 dimenziós földgömb segítségével! Olvass friss időjárás jelentéseket és szerezz új ismereteket a Föld minden pontjáról!
Blogunkon ezen kívül hasznos tippeket találsz, amikkel környezetbarátabb módon élhetsz, ezzel hozzájárulva környezetünk, és ezzel az élet megóvásához. Az oldal folyamatosan fejlődik és bővül, így érdemes gyakrabban látogatni. Kis idő műlva meglepetés funkcióval leszünk gazdagabbak, amit remélhetőleg sokan örömmel fogadnak majd. Nagyon ajánlott elolvasni a Mit tehetünk nevű menü alatt található tartalmat, mert akár vásárlási szokásaidat is újraformálhatod az ott megszerezhető információk hatására. Célunk, hogy minél tudatosabban élj, ne hagyd magad átverni, és a legfontosabb, hogy élj környezetkímélően.

Kellemes időtöltést és tiszta környezetet kívánunk mindenkinek!


 
Design by Free WordPress Themes